Avslutande FaceTime - Artiklar

Rekommendera, 2019

Redaktörens Val

Avslutande FaceTime

FaceTime är en applikation för Mac och iOS-enheter, som iPhone, som låter dig använda Internet-anslutningen för att starta ett videosamtal med en vän. Du kan njuta av att använda FaceTime när du är i humör för att chatta, men att ta emot programförfrågningar kan vara störande när du försöker arbeta - och du kan fortsätta att ta emot förfrågningar även efter att programmet stängts. För att avsluta det, ändra inställningarna i menyn Programinställningar.

vägbeskrivning

Apple meddelade FaceTime 2010 (Justin Sullivan / Getty Images / Getty Images)

    På Mac

  1. Öppna FaceTime-programmet. Klicka på "FaceTime" längst upp på skärmen och välj "Preferences" från menyn.

  2. Klicka på knappen bredvid "FaceTime" för att ändra inställningen till "Av".

  3. Klicka på "Slutför".

    På IOS-enheter

  1. Tryck på knappen Hem på framsidan av iOS-enheten för att visa startskärmen.

  2. Klicka på ikonen Inställningar.

  3. Klicka på "Telefon".

  4. Klicka på knappen bredvid "FaceTime" för att ändra inställningen till "Av".

tips

  • På en Mac kan du också avsluta FaceTime genom att högerklicka på ikonen FaceTime i dockningsstationen längst ned på skrivbordet och klicka på "Exit" i popup-menyn.

Populära Kategorier

Top